Itáliai Tyúk - Itáliai fogoly : Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe.

Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db. Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást.

A csibék vaxxitex hvt ibd vakcinázva vannak. Ezüst wyandotten, a legelsÅ' kitenyésztés az ezüst
Ezüst wyandotten, a legelsÅ' kitenyésztés az ezüst from las-poisson.fun
Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Az itáliai baromfi fajtaleírása származás: Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást. Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely . Vörösnyerges itáliai tojás naposcsibe ,növendékek eladók. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos.

Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk.

Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Olcsó eladó itáliai baromfi ezüst itáliai tojás eladó. Kakas közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. Apróhirdetés ingyen > állat, növény > haszonállat > baromfi (tyúk, csirke, stb.) > hirdetés. Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely . Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást. A csibék vaxxitex hvt ibd vakcinázva vannak. Vörösnyerges itáliai tojás naposcsibe ,növendékek eladók. Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db.

Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely . Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Vörösnyerges itáliai tojás naposcsibe ,növendékek eladók.

Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink
Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink from 1.bp.blogspot.com
Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos. Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db. A csibék vaxxitex hvt ibd vakcinázva vannak. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe. Olcsó eladó itáliai baromfi ezüst itáliai tojás eladó. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást.

Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely .

Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos. Kakas közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást. Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db. A csibék vaxxitex hvt ibd vakcinázva vannak. Vörösnyerges itáliai tojás naposcsibe ,növendékek eladók. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Ugyan itt eladó jól tojó tyúkok fekete,kék,feketebabos,fogoly,ezüst. Az itáliai baromfi fajtaleírása származás: Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely . Apróhirdetés ingyen > állat, növény > haszonállat > baromfi (tyúk, csirke, stb.) > hirdetés.

Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely . Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást. Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe.

Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. Törpe cochin tyúk, fajtatörténet
Törpe cochin tyúk, fajtatörténet from kapottala.fun
Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe. Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos. Olcsó eladó itáliai baromfi ezüst itáliai tojás eladó. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Az itáliai baromfi fajtaleírása származás: Vörösnyerges itáliai tojás naposcsibe ,növendékek eladók. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást.

Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db.

A csibék vaxxitex hvt ibd vakcinázva vannak. Kakas közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe. Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely . Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást. Apróhirdetés ingyen > állat, növény > haszonállat > baromfi (tyúk, csirke, stb.) > hirdetés. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos.

Itáliai Tyúk - Itáliai fogoly : Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe.. Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe. Kakas közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely . Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Az itáliai baromfi fajtaleírása származás:

Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe itália. Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos.